SSUS - PERJUANGAN YANG BERTERUSAN

SSUS - PERJUANGAN YANG BERTERUSAN
Satu Bahasa Satu Bangsa Satu Negara

Tuesday, April 26, 2011

Melayu Dalam Darurat.

Masih mahu mengharapkan Cina balik ke BN? - balik ke MCA?, GERAKAN?, SNAP?, SUPP?.

Di semua PRK sejak tragegy 2008 hingga PRNegeri Serawak, samada di kawasan Cina atau Melayu, Cina menyatakan hasrat mahu berpisah dari Melayu ... mahu bersendirian ... bersendirian dalam sistem pendidikan ... bersendirian dalam kehidupan urban ... bersendirian mendirikan kuasa ... setelah berjaya bersendirian kuasa di Temasik dan Pulau Pinang ...

Orang Cina bersendirian menguasai kekayaan Bumi Melayu ... dan sekarang mahu bersendirian menguasai kuasa, menguasai orang Melayu.

Sejak nenek moyang mereka menjejaki Bumi Melayu, mereka tidak pernah perlu kepada orang Melayu.

Mereka telah berpatah arang, telah berkerat rotan, tak akan bercantum lagi dengan BN.

Hanya orang Melayu (dalam UMNO, PAS, PKR yang perlu kepada orang Cina) mengangkat wakil mereka mewakili Melayu melalui pemilihan di kawasan selamat kepunyaan Melayu.

Mereka tidak pernah mewakili Melayu. Apa mereka perjuangkan semata-mata kepentingan kaum mereka sahaja.

Melayu tidak perlu mengemis lagi. Tidak perlu lembik .. tidak perlu pujuk orang tidak merajuk ... tidak perlu umpan mereka dengan ringgit, tanah atau kesetiakawanan atau kuasa. Mereka sedang telan umpan, telan joran, telan pemancing dan akhirnya akan telan perahu-perahunya sekali.

Mereka telah bersatu dan telah mengorak seribu langkah. Kita telah kehilangan bukit, lurah dan sawah. Gara-gara segelintir Melayu murah tidak bermaruah yang rela jadi baruah.

Melayu tiada pilihan melainkan bersatu. Di sana ada gerombolan-gerombolan Melayu yang sanggup mati mempertahankan maruah dari hidup menjadi baruah. Carilah, dengarlah dan ikutlah mereka.

Suara Melayu yang mencemoh hasrat Melayu mahu bersatu, itu suara Melayu b****h tidak b**m****h.

Ancaman kominis dapat dipatahkan, timbul kini ancaman DAP terhadap agama, bangsa dan negara.